93 487 27 00 - Rambla Catalunya 67, 2n 2a, 08007 Barcelona

Assegurances immobiliàries a Barcelona

Per a donar major tranquil·litat als propietaris d’immobles oferim pòlisses d’assegurances a preus competitius.

Comunitats de propietaris

Assegurances de Responsabilitat Civil obligatòria i multirisc per a fer front a possibles sinistres a les zones comuns. Els ajudem a valorar correctament el risc i assegurar el capital adequat.

Edificis de propietat horitzontal

Assegurances de responsabilitat Civil obligatòria i multirisc per a fer front a possibles sinistres incloent les entitats privatives (Locals, habitatges, etc.). Els hi oferim pòlisses adequades a les necessitats de la propietat, ajustant el capital en funció de les reformes efectuades.

Propietaris de pisos, locals o oficines

Assegurances de continent i contingut.

Llogaters de pisos, locals o oficines

Pòlisses de responsabilitat civil, contingut i contingències d’urgència. Per un preu reduït s’eviten possibles problemes derivats d’imprevists i s’asseguren els bens que hi ha l’interior de l’immoble.

Lloguers

Assegurances d’impagaments i defensa jurídica per cobrir les rendes i despeses judicials en cas d’impagament del lloguer.

checkEn tots els casos ens encarreguem de gestionar l’operativa de les pòlisses, des de la tramitació dels sinistres fins que es resolguin, mantenint-lo informat de l’evolució de les gestions.

Com podem ajudar-lo?

Si desitja rebre més informació o té qualsevol consulta, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè.