93 487 27 00 - Passeig de Gràcia 88 2º 1ª Barcelona
Aspri, serveis d'administració de comunitats a Barcelona

Administració
de comunitats

Més de 30 anys administrant comunitats de propietaris a Barcelona amb compromís i transparència, adaptant-nos sempre a les necessitats de la seva comunitat.

Aspri, serveis d'administració de lloguers a Barcelona

Administració
de lloguers

Gestionem tots els tràmits relacionats amb el lloguer d’edificis, habitatges, locals o oficines per ajudar-lo a obtenir la màxima rendibilitat de les seves propietats.

Aspri, serveis de gestió de patrimonis a Barcelona

Gestió de
patrimonis

Portem molts anys administrant patrimonis immobiliaris amb un objectiu molt clar: Obtenir la màxima rendibilitat, optimitzant la seva inversió durant tota la gestió del lloguer amb les màximes garanties.

Aspri, serveis de venda d'immobles a Barcelona

Venda
d’immobles

L’assessorem en les seves operacions de compra o venda d’immobles per que prengui les millors decisions immobiliàries amb el suport de la nostra experiència al sector.

Aspri, serveis d'assessoria juridica a Barcelona

Assessoria
jurídica

Els nostres coneixements en dret immobiliari ens permeten oferir als nostres clients el millor servei d’assessoria jurídica amb professionals especialistes en dret civil, arrendaments urbans i propietat horitzontal.

We are experts on property management in Barcelona

More than 30 years managing condominiums with commitment and transparency, adapting our services to your needs.

Com podem ajudar-lo?

Si desitja rebre més informació o té qualsevol consulta, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè.