93 487 27 00 - Rambla Catalunya 67, 2n 2a, 08007 Barcelona

Nosaltres

Aspri Gabinet Immobiliari es va fundar al 1970 per J. Ignacio Faus Santaeularia, Advocat, API i Administrador de Finques, per donar continuïtat al despatx d’administració de finques d’Antonio i Ignacio Faus Esteve i oferir un servei integral en la intermediació d’operacions immobiliàries, administració de propietats i assessorament jurídic a Barcelona.

Vàrem iniciar la nostra activitat a Travessera de Gràcia i al 1975 ens vàrem traslladar a la nostra seu actual a Passeig de Gràcia 88.

El nostre equip ha treballat principalment en la promoció d’habitatges d’obra nova, comercialització de promocions de tercers i l’administració de patrimonis, intervenint en més de quatre mil operacions immobiliàries i mantenint sempre el nostre compromís de transparència, honestedat i exigència al servei dels nostres clients.

Actualment comptem amb un equip de professionals qualificats i amb un alt compromís amb els nostres clients per seguir mantenint la nostra voluntat de servei i l’atenció personal a tots ells.

Els nostres serveis

Aspri, serveis d'administració de comunitats a Barcelona

Administració
de comunitats

Més de 30 anys administrant comunitats de propietaris a Barcelona amb compromís i transparència, adaptant-nos sempre a les necessitats de la seva comunitat.

Aspri, serveis d'administració de lloguers a Barcelona

Administració
de lloguers

Gestionem tots els tràmits relacionats amb el lloguer d’edificis, habitatges, locals o oficines per ajudar-lo a obtenir la màxima rendibilitat de les seves propietats.

Aspri, serveis de gestió de patrimonis a Barcelona

Gestió de
patrimonis

Portem molts anys administrant patrimonis immobiliaris amb un objectiu molt clar: Obtenir la màxima rendibilitat, optimitzant la seva inversió durant tota la gestió del lloguer amb les màximes garanties.

Aspri, serveis de venda d'immobles a Barcelona

Venda
d’immobles

L’assessorem en les seves operacions de compra o venda d’immobles per que prengui les millors decisions immobiliàries amb el suport de la nostra experiència al sector.

Aspri, serveis d'assessoria juridica a Barcelona

Assessoria
jurídica

Els nostres coneixements en dret immobiliari ens permeten oferir als nostres clients el millor servei d’assessoria jurídica amb professionals especialistes en dret civil, arrendaments urbans i propietat horitzontal.

Com podem ajudar-lo?

Si desitja rebre més informació o té qualsevol consulta, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè.