Inigualable àtic dúplex entre Sarrià i Galvany.

El pis és especial per les espectaculars vistes i orientació, pels amplis espais, pels acollidors racons i per les impressionants terrasses. Està format per dues entitats registrals, amb accés independent cadascuna, però amb la possibilitat de connectar-s’hi. Una de 327 m2 construïts i la segona de 79m2.

A la porta primera de l’àtic, trobem una espectacular i lluminosa sala de vidre amb vistes panoràmiques sobre Barcelona, presidida per una bonica xemeneia i sortida a una terrassa independent. El Saló menjador, annex a la sala principal, comparteix les vistes gràcies a les parets de vidre, i té accés a un bany de cortesia ia la cuina, àmplia en tons foscos i amb terres hidràulics, incloent un pràctic passa plats al saló menjador. Des de la cuina s´accedeix a la zona de servei, que inclou un safareig, habitació i bany independent.

A banda i banda de la sala, l’àtic disposa de dues àmplies suites, la principal amb vestidor, bany complet amb dutxa i banyera i accés directe a una terrassa independent de 30 m2. La segona suite disposa d´un espai per instal·lar un petit despatx i accés a bany independent amb dutxa.

Tot l’habitatge disposa de calefacció a gas, Split, aire condicionat per conductes i terres de parquet. Així mateix, la planta baixa disposa d´una escala de cargol que comunica amb el pis superior, pertanyent a la porta segona.

La porta segona de l’àtic és una segona finca registral, amb una suite a la planta baixa i accés a la planta sobreàtic. Un cop pugem a la planta sobreàtic trobem una cuina independent i una acollidora sala diàfana amb accés a una immensa terrassa, la qual disposa d’immillorables vistes de Barcelona.

La finca té ascensors, servei de porteria i s’hi inclouen dues places d’aparcament i un traster a la mateixa finca.

Situat al barri de Galvany, al carrer Vallmajor, a tocar de la Plaça d’Adrià i el parc de Monterols, un barri molt tranquil i exclusiu de la ciutat de Barcelona. Al centre del barri s’ubica el tradicional i animat mercat de Galvany, catalogat com a monument artístic, una joia de l’arquitectura modernista. Compte amb tres bells jardins municipals, el del Turó de Monterols, el del Turó Parc i els Jardins de Moragas per gaudir d’un temps de relax en un entorn fantàstic. Perfectament comunicat mitjançant servei de FGC i autobusos. Línies 70, V-11, V-13, H-6. A la zona podem trobar també algunes de les millors escoles i hospitals de la ciutat i zones d’oci, restauració i tot tipus de comerços.

Si vols visitar aquest meravellós habitatge contacta amb nosaltres. Gràcies.

Localització