Tranquil i lluminós pis reformat de 3 habitacions a la immillorable zona entre Sants i Les Corts, plena de comerços, escoles i perfectament comunicada. A 10 min. a peu de l’estació de Sants (accés a l’AVE, rodalies i aeroport), i a 5 min. de les línies de metro verd (Plaça de Centre), vermella i blava (Plaça de Sants). A 10 min. del Corte Inglés de Diagonal i a 10 min. del Camp Nou. També molt a prop de les sortides sud de Barcelona de l’Avinguda Diagonal i Gran Via.
Es tracta d’un 6è pis d’alçada amb ascensor i exterior a un ampli i tranquil pati d’illa. Finca situada a l’agradable zona dels jardins de Can Mantega, parc públic recentment remodelat i un dels últims espais verds de barri de Sants.
L’habitatge consta de 85 m2 construïts distribuïts en 1 saló menjador (exterior a pati d’illa), cuina, safareig, 3 dormitoris i 2 banys. Calefacció per radiadors de gas natural i Aire condicionat al saló. Terra de parquet.
La cuina disposa d’espai suficient per poder tenir una taula i cadires per a 4 persones. Des del safareig que està actualment integrat a la cuina, es pot accedir a un pati de llums amb possibilitat d’estendre roba còmodament.
El dormitori principal (exterior a pati d’illa) és doble amb un bany complet en suite, i una zona de vestidor amb armaris encastats. Els altres 2 dormitoris són individuals, però bastant amplis. El segon bany de la casa també és un bany complet amb plat de dutxa. Originalment el pis tenia 4 dormitoris.
El pis es lloga sense moblar i actualment disposa de bastants armaris ia més al passadís hi ha un altell amb una bona capacitat d’emmagatzematge.
Si estàs buscant en aquesta zona un pis d’aquesta mida, amb 3 habitacions, en la qual poder gaudir de tranquil·litat i comoditat, aquest podria ser el pis que busques.

Localització